Iimaiset vaihdot. - Ilmainen palautus

Tuotemäärä: 0st
Summa: €0 Kassalle
/
/
/

Ostoehdot

EHDOT

DOBSOM AB, y-tunnus 556275-9737

Puh:+46413-68930

Sähköposti: info@dobsom.com

Osoite: Box 166, 243 23 HÖÖR, Ruotsi

Kuluttajansuojan soveltaminen

Nämä ehdot ovat sovellettavissa ostosopimukseen, jonka teet Dobson AB:n, 556275-9737 , kanssa. Jotta asiakkaana voit turvata etusi sovelletaan kuluttajansuojalakia sekä henkilötietolakia.

Ostosopimus

Ostosopimus syntyy kun Dobsom on vahvistanut tilauksesi. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot. Dobsom ei solmi sopimusta alle 18- vuotiaan kanssa ilman huoltajan lupaa.  Sopimus voidaan tehdä ainoastaan asiakkaiden kanssa, joilla on toimitusosoite Suomessa.

Hinnat ja Maksut

www.dobsom.se /com – sivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus

Dobsom käyttää kahta eri toimitustapaa

¤Tavarakirje toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Siinä tapauksessa, että lähetys on liian suuri mahtuakseen postilaatikkoon, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Silloin noudat lähetyksen lähimmästä noutopisteestä/postista.

¤ PostNord MyPack. Tuotteet lähetetään MyPack-pakettina ja sinulle ilmoitetaan sen saapumisesta ilmoituksella postilaatikkoosi, sähköpostiviestillä tai tekstiviestillä. Noudat lähetyksesi MyPack-noutopisteestä

Noutaessasi lähetyksen tarvitset voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen.

Toimitusaika on normaalisti 2-6 päivää

Ilmainen toimitus yli 80 euron ostoksiin ja muuten 4,90 euro

 

Noutamaton paketti

Tuote, jota ei olla noudettu 14 päivän sisällä palautetaan Dombsomille. Tässä tapauksessa, Dobsom veloittaa 35 euron maksun ylimääräisistä kuluista joita aiheutuu Dobsomille (rahti, palautusrahti, hallinto ja käsittely) Tämä ei sisälly peruutusoikeuteen.

Peruutusoikeus

Voit perua kaupan 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa tuotteen pyydämme sinua täyttämään palautuskupongin joka löytyy lähetyksestä. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa.  Voit myös sähköpostitse pyytää palautuskuponkia. Ilmoitathan tilausnumeron sähköpostin yhteydessä.

Pakkaa palautettava tuote huolellisesti. Voit käyttää samaa pakkausta missä tuote lähetettiin.

Reklamaatiot

Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@dobsom.com jos haluat reklamoida tuotteesta. Ilmoita tilausnumero ja lähetä mielellään kuva viasta. Sinulla on ruotsin lain mukaan mahdollisuus reklamoida tuotteesta enintään 3 vuotta oston jälkeen. Reklamaatio-oikeus koskee ainoastaan vikoja, jotka ovat peräisin valmistamisvaiheesta. Reklamaatio-oikeus ei koske normaalista kulumisesta tai vanhentumisesta johtuvia vikoja. Reklamaatio tulee tehdä Dobsomille kohtuullisen ajan puitteissa siitä kun vika on löytynyt. Kun palautat reklamoidun tuotteen, käytä aina Dobsomin lähettämää palautuskuponkia. Emme korvaa palautusmaksua.

Palautus

Olet vastuussa tuotteesta palautuksen yhteydessä. Tämän takia on tärkeää, että tuote ei vaurioidu. Tuotetta palautettaessa sen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Kaikki etiketit tulee olla yhä kiinnitettynä

Palautuksia ei voi lähettää postiennakolla. Suorituksen palautus tapahtuu kolmenkymmenen (30) päivän sisällä siitä kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty. Suorituksen palautus tehdään ainoastaan pankkitilille.

Dobsom maksaa ainoastaan yhden palautuksen per lähetys. Palautus tulee tapahtua Dobsomin palautuskupongin avulla. Voit pyytää palautuskupongin sähköpostitse info@dobsom.com.

Jotta palautus olisi mahdollista  tulee sinun näyttää, että tuote on ostettu www.dobsom.se  /com- sivun kautta. Suosittelemme, että säästät tilausvahvistuksen ja maksuviitteet juuri tämän takia.

Maksu

Dobsom tarjoaa Klarnan laskunmaksun kautta osamaksua, luottokorttimaksua sekä suoramaksua Klarna Checkoutin kautta.

Jättämällä tiedot kassaan hyväksyt Klarnan ehdot.

Force majeur

Tilanteissa jotka ovat dobsomin kohtuullisen kontrollin ulkopuolella esim. lakko, sota, tulipalo, sabotaasi, luonnonkatastrofi, tulvat tai muissa samanlaisissa tilanteissa tulee Dobsomin velvoitteet lykätä niin kauan kun tilanne on muuttumaton. Jos tilanne jatkuu enemmän kun 60 päivää sinulla sekä Dobsomilla on oikeus purkaa sopimus välittömästi.

Hinta ja tuotetiedot

Mikäli mahdollisia vikoja varastosaldossa tai hinnoissa ilmenee, Dobsom pidättää oikeuden purkaa ostosopimuksen. Jos tuote on loppunut Dobsom AB:llä, Dobsom ei ole velvollinen tarjoamaan tuotetta.